Please select your page

Els Olis

L'elevat nivell d'exigència del nostre treball en el camp ens permetrà produir diferents olis d'oliva verge extra amb les millors propietats organolèptiques i qualitats saludables.


Farga 100

Descripció
Nota de tast
+info
  • La varietat farga és la més antiga que trobem al nostre territori i s'estén al llarg del Maestrat i les Terres de l'Ebre. Les oliveres són molt grans en tots els aspectes, alguns exemplars mil•lenaris tenen troncs amb diàmetres superiors als deu metres i copes molt grans amb una superfície de més de 30 metres. Tot i el seu vigor, és un arbre amb produccions baixes. Les olives fargues són allargades i de dimensió mitjana i és una de les primeres a madurar.

  • Afruitat mitjà-alt amb notes verdes (gespa tallada, plàtan, anous verdes). Oli amb un gran equilibri entre dolç, amarg i picant i d'astringència final lleugera. Untuositat i cremositat en boca. Excel•lent per a verdures, ensalades, llegums i carns blanques.

Buy now

You can now buy this awesome Joomla Theme directly on Themeforest for a really low price for this awesome and stunning Joomla product!

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

BUY NOW ON THEMEFOREST

×

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

  or   Crea un compte

Has oblidat la contrasenya? |  Has oblidat el nom d'usuari?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×