Please select your page

La Jana

El poble de la Jana està situat al nord del País Valencià, en la zona prelitoral de l'interior de la comarca del Maestrat.


El terme de la Jana, amb una extensió d'uns 20 km quadrats, abraça majoritàriament una planícia rodejada per la rambla de Cervera i xicotetes muntanyes d'entre 400 i 500 metres (Vilarets, Sant Pere, Coll Grós...).

Els bancals d'oliveres, dominen quasi tot el paisatge. Ens trobem, però, amb dos tipus d'explotacions agràries ben diferenciades. D'una banda, les que estan en el pla, minifundis més extensos, amb una àmplia varietat d'oliveres de totes les edats, acompanyades d'uns pocs garrofers, ametlers i arbres fruitals.

I d'altra, les xicotetes finques que s'arrapen per les muntanyes més escarpades, on dominen les varietats d'oliveres farga i sevillenca. Algunes d'estes finques estan abandonades per la impossibilitat de treballar amb maquinària moderna, però antigament, l'augment de la població i la necessitat dels recursos alimentaris, van portar la gent de la Jana a construir marges de pedra en sec i abancalar les finques fins al cim de les muntanyes.

Buy now

You can now buy this awesome Joomla Theme directly on Themeforest for a really low price for this awesome and stunning Joomla product!

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

BUY NOW ON THEMEFOREST

×

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

  or   Crea un compte

Has oblidat la contrasenya? |  Has oblidat el nom d'usuari?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×