Please select your page

La Jana

El poble de la Jana està situat al nord del País Valencià, en la zona prelitoral de l'interior de la comarca del Maestrat.


La climatologia de la Jana, pròpia d'una zona prelitoral mediterrània, es caracteritza per hiverns suaus, estius secs i calorosos, una pluviometria anual entre 600 i 700 litres i una humitat relativa mitjana anual entre el 70 i el 75%. És excel•lent per al desenvolupament de l'olivera i l'obtenció d'un oli d'oliva verge extra d'excel•lent qualitat.

Però la comarca del Maestrat també està influenciada pel vent de Mestral, que baixa per la vall de l'Ebre i que nosaltres anomenem «vent de Serra». Este vent supera els 100 km/h moltes vegades a l'any i ha forjat el caràcter de la gent que vivim a estes terres i el de les oliveres que conformen el paisatge, ja que la plantació, la poda i qualsevol altre treball en el camp estan condicionats al vent de Serra.

Buy now

You can now buy this awesome Joomla Theme directly on Themeforest for a really low price for this awesome and stunning Joomla product!

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

BUY NOW ON THEMEFOREST

×

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

  or   Crea un compte

Has oblidat la contrasenya? |  Has oblidat el nom d'usuari?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×