Please select your page

Les varietats


A l'hora de triar les varietats per a elaborar els nostres olis, hem intentat buscar un equilibri entre la tradició i la innovació. Per això, hem optat per les dos varietats més antigues que trobem al nostre terme: la farga, la primera, introduïda pels romans, ─fins i tot, alguns exemplars mil•lenaris han arribat fins als nostres dies─, i la sevillenca, que es va introduir segles més tard.

D'altra banda, la varietat autòctona local cuquello és una de les nostres apostes per donar a conèixer un oli que només es cultiva a la Jana i que té unes propietats difícils de trobar en cap altre oli. Per últim, també busquem la innovació amb la villalonga, una varietat de recent introducció a les nostres terres.

Buy now

You can now buy this awesome Joomla Theme directly on Themeforest for a really low price for this awesome and stunning Joomla product!

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

BUY NOW ON THEMEFOREST

×

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

  or   Crea un compte

Has oblidat la contrasenya? |  Has oblidat el nom d'usuari?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×