Please select your page

El minifundi de secà


El minifundi és l'explotació dominant en l'agricultura tradicional valenciana. En les terres d'interior, com les de la Jana, s'estén per tot el territori, amb les seues característiques pròpies, com les construccions de pedra en sec, ─on llargs marges de pedra separen uns bancals dels altres i protegixen els cultius de l'erosió de l'aigua i el vent─, o la diversitat d'arbres variats, com el garrofer, l'ametller i els arbres fruitals, que acompanyen els camps d'oliveres.

Però no hem d'entendre només el minifundisme com una divisió parcel•lària, sinó com una organització territorial que engloba al seu voltant elements productius, conservació del paisatge, tradició, cultura i un ecosistema mediterrani que hem de protegir.

Buy now

You can now buy this awesome Joomla Theme directly on Themeforest for a really low price for this awesome and stunning Joomla product!

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

BUY NOW ON THEMEFOREST

×

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

  or   Crea un compte

Has oblidat la contrasenya? |  Has oblidat el nom d'usuari?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×